Maak zijn bedrijf in het buitenland

Hier , hieronder , informatie en onze lijst van " platen - creatie kits " ( merk) om uw bedrijf gemakkelijk te maken in het buitenland , zonder te bewegen .
Opmerking : Zelfs als u in een land in de andere dan Frankrijk wereld leven , deze gegevens zijn ook beschikbaar en geldig . Of u woont in China of Spanje , of het einde van de wereld , bestel uw bestand nu ( alleen in de Franse taal ) .

De prijs van elke map in Frankrijk : 85 €
De prijs van elk Dom en buitenlandse stemming: € 100Vermijd hoge kosten .
Maak je eigen bedrijf gemakkelijk
onze administratie - kits :


FILE E1 :
MAAK UW BEDRIJF IN de Britse Maagdeneilanden ( IBV )

• Minimaal partners : 1 ( niet-ingezetene )
• Vorm van de aandelen : aan toonder of op naam .
• Aantal Regisseur: 1 ( natuurlijke persoon of rechtspersoon die niet woonachtig ) .
• Belastingen: 0 % . Er is geen belasting te betalen
• Accounting : geen presentatie van de boekhoudkundige autoriteiten ( verplicht in Frankrijk ) .
• Secret : Geen publicatie van de namen van de aandeelhouders ( ! Tegenstelling tot Frankrijk )
• Alle mogelijke commerciële activiteiten buiten de BVI archipel (behalve ambachtelijke activiteiten, waarvoor een plaatselijke winkel of een kantoor )
• Geen minimumkapitaal . U stelt uw eigen bedrag .

Zonder het verlaten van Frankrijk , kunt u zaken doen vanuit een ander land , bijvoorbeeld , een belastingparadijs ... te profiteren van alle fiscale voordelen van het betrokken land .
De archipel van de Britse Maagdeneilanden ( BVI ) kan je de status genieten aan een voordelig omdat je niet betaalt belasting tot de winst van de onderneming , als alle winsten ontvangen door de partners . Gewoon een jaarlijkse heffing (jaarlijks ) tot 350 euro ( + zakelijke adres met uw adres aan de BVI en formaliteiten tel 850 € / jaar ) .

Punten kunnen ook inconsequent (samenvatting ) zijn :
---- Privacy . De namen van de aandeelhouder worden niet gepubliceerd ( enkele aandeelhouder + a / secretaresse aandeelhouder of niet , voldoende zijn om het bedrijf te creëren in minder dan 10 dagen ! ) . Niemand kan weten dat u een bedrijf in het buitenland hebben .
---- Het kapitaal kan vrij worden ingesteld . Dus je zet het bedrag dat u wilt .
---- Bank . U kunt een rekening in de BVI openen of ergens in de wereld ... en ontvang een credit card !
---- De gekozen voor de juridische status vorm is de IBC . Het is een beetje zoals SARL France . U zult niet verantwoordelijk voor uw persoonlijke bezittingen ramp zijn ...
---- We hoeven niet , zoals het geval is in Frankrijk , om haar rekeningen te presenteren .
---- Het land is stabiel , er is geen nationaliteitsvereiste voor de oprichting van een bedrijf , etc ...

De kosten van het creëren van een samenleving B.V.I
Het is verplicht om een lokale correspondent in te dienen voor het bedrijf. Je hoeft niet het recht om het zelf te doen . Dat wij u het adres is volledig omgaan met uw geval voor ongeveer $ 2500 dollar ( € 2.500 , dwz zonder te betalen belastingen daarna zoals het geval is in Frankrijk en in andere landen ... ) .
Deze prijs is inclusief alles , te weten :
---- Alle stappen , waaronder advocaten ,
---- De registratie van het bedrijf Registar BVI
---- De jaarlijkse vergoeding en kantooradres van tevoren voor een volledig jaar ,
---- De lokale agent vertegenwoordiger (verplicht ) samenleving ,
---- Correspondent ( Franstalig )
---- Alle juridische kosten (behalve bank openen extra) .


Folder E 2
Hoe hij zijn bedrijf te creëren IN DE VERENIGDE STATEN ( Delaware ) .

• Minimaal partners : 1 ( niet-ingezetene )
• Aantal Regisseur: 1 ( natuurlijke persoon of rechtspersoon die niet woonachtig ) .
• Belastingen: 0 % . Er is geen belasting te betalen
• Accounting : geen presentatie van de boekhoudkundige autoriteiten ( verplicht in Frankrijk ) .
• Alle mogelijke commerciële activiteiten buiten de BVI archipel (behalve ambachtelijke activiteiten, waarvoor een plaatselijke winkel of een kantoor )
• Geen minimumkapitaal . U stelt uw eigen bedrag .

In de Verenigde Staten , de staat Delaware kunt u profiteren van een zeer gunstige positie , omdat je geen inkomstenbelasting of een voorheffing op dividenden uitgekeerd aan de aandeelhouders te betalen. Slechts een belasting van minder dan € 150 per jaar .
In deze bevoorrechte status , zal u niet om uw rekeningen , balansen , jaarrekeningen , etc ... elk jaar ( zoals in Frankrijk ) in te dienen . Bovendien is het niet nodig gegevens om ons te houden! De bank : u kunt een chequeboek en blauwe kaart te krijgen , zelfs als u verboden banking ... Geen problemen , hetzij om een bankrekening te openen in Delaware , zelfs als je in Frankrijk verboden . U vindt een chequeboek en een creditcard te hebben , en in staat zijn om geld in contanten van alle geldautomaten . Maar we waarschuwen u : na Ade vele misstanden , zijn buitenlandse banken beginnen te vragen naar referenties voor het openen van een rekening ....
Om een rekening te openen , de procedures zijn eenvoudig. Er moet echter een bedrag van € 550 onmiddellijk terug op uw rekening te betalen , en daardoor door de opening.

De hoofdstad formulier .
Het soort samenleving die wij voorstellen is de " General Corporation " of " LLC " Het is een beetje zoals SARL France . U zult niet verantwoordelijk voor uw persoonlijke bezittingen. Er is geen minimum kapitaal. Omdat je niet stap voet in de Verenigde Staten , ongeacht de afstand . Aandacht op een offshore bedrijf, kunt u geen werknemer zijn. U hoeft niet te kosten en andere lasten te betalen naast de jaarlijkse vergoeding (minder dan 150 € / jaar + domiciliëring van uw stoel ) .

Houd in Frankrijk ( en Europa) en maak er , zonder te gaan ...
Een ander detail is belangrijk : u kunt slechts een enkele aandeelhouder te zijn.
Voordelen !

Hoeveel is de oprichting van een vennootschap in Delaware ?
Het bedrijf ( waarvan de gegevens worden weergegeven in de " File - Kit Creation " ) die kunnen zorgen voor u op de plek in de Verenigde Staten, biedt all inclusive, in de orde van € 2,290 alleen inclusief :
---- Alle inschrijfgelden , registratie , etc ...
---- Alle noodzakelijke on-site voor inbouw in Delaware
---- Introductie Banking ( waarbij naast , € 550 direct bijgeschreven op uw rekening na het openen . Daarom je meteen terug te vinden! )
---- De zakelijke adres voor een volledig jaar , en alle kosten.


Folder E 3
HOE opzetten van een bedrijf SA CYPRUS

• Belastingen: 4.25 % belasting op ondernemingen 0 % belasting op de partners .
• Minimum aantal personen : 2
• Minimum kapitaal vrij te maken : C £ 1.000 of ongeveer € 1900 )
• Kenmerken : Rust in de Europese Gemeenschap en de gelijkwaardige SARL of EURL in Frankrijk . Slechts een bijbehorende ( + secretaris)

Wilt u uw bedrijf te creëren buiten Frankrijk ? Fiscale voordelen?

Betalen slechts 4,25% belasting op bedrijven (in plaats van 33,33 % in Frankrijk ) en 0 % op dividenden ( dwz winst ) van geassocieerde deelnemingen (in plaats van een belasting inkomen in Frankrijk ) ?

Dus installeren uw bedrijf in Cyprus .

Je zet het hoofdkantoor van uw bedrijf , en klim ( éventuiellement ) een filiaal in Frankrijk ( vereist als u een activiteit uit Frankrijk hebben ) . Als u al een structuur in Frankrijk , moeten aan een tak te maken. Maar, zult u in rekening , afhankelijk van uw activiteit , een groot deel van uw inkomsten uit Cyprus , die een 4,25% belasting op de winst zal oplopen .

U hoeft niet naar Frankrijk te verhuizen . Een overeenkomstige verzorgen alles voor u ter plaatse . De kosten voor het opzetten van een bedrijf in Cyprus , all inclusive (registratie formaliteiten , procedures , registratie , het openen van een bankrekening , etc ... ) Key - in-hand is in de orde van 4300 euro. Wij geven u alle adressen in onze File Creation- Kit , en de inzettingen, en alle benodigde informatie . Alles is voorzien voor dit artikel , zult u niet hoeft te verhuizen naar Frankrijk!

File E 4
HOE INSTALLATIE VAN DE VERENIGDE STATEN COMPANY SA ( Engeland )

• Minimum aantal personen : 2
• Minimum kapitaal vrij : 10 francs
• De belastingen op ondernemingen : 21 %
• Kenmerken : Equivalent SARL of EURL in Frankrijk . Slechts een bijbehorende ( + secretaris unassociated ) . Nu, dankzij Europa , u kunt het opzetten van een bedrijf in de gemeenschap , en genieten van de voordelen de betrokken landen .
In Groot-Brittannië , bijvoorbeeld , kunt u het equivalent van een Franse SARL met een kapitaal van minder dan 10 francs monteren . Dit is een " Company Limited " ( afgekort Ltd ) . Kun je heel goed vaststellen van de hoofdzetel van uw bedrijf in het Verenigd Koninkrijk , Frankrijk en een verblijf in een filiaal . U hoeft zich niet te verplaatsen ( voor informatie , om een samenleving in Engeland rendement te creëren , met inbegrip van alles rond 4900-6900 Franse franken HT ) .

Dit bestand is voltooid , opgesteld door specialisten . Het is essentieel dat u ! Om een ​​dergelijke samenleving , slechts € 2 van het gestorte kapitaal van slechts ( wordt en uw verantwoordelijkheid niet verder dan begaan , in geval van faillissement ! ) . U kunt slechts een enkele aandeelhouder ( maar een tweede persoon " secretaresse " die heeft geen verantwoordelijkheid en , eventueel , zelfstandigen , moeten worden opgenomen in het bedrijf ) zijn. Het belastingtarief bedraagt ​​slechts 21 % van de bedrijven . Als je jezelf wilt stellen op Engels bodem , loonbelasting zijn minimaal : 10 % voor werknemers en 10 % voor de werkgevers is 20 % in totaal ( tegen 72 % van het netto loon in Frankrijk ... )

E5 map
HOE opzetten van een bedrijf SA MADEIRA

Op dit moment is het creëren van zakelijke Madeira geschorst voor buitenlanders in het land , vrije zone . Bovendien zijn belastingen geleidelijk verhoogd tot 12 % in plaats van 3 % ... die belang deze bestemming kiezen verwijdert . Wij zullen niet nalaten om u op de hoogte van de nieuwste variant op Madeira ....

Ondersteuning