Onroerend goed

Kan ik minder belasting betalen?

Op dit moment , hoeveel heb je belasting betalen : € 3.811 (25.000 F) , 13.720 EUR ( 90.000 F) , F ... 170.000 per jaar ? Doe de wiskunde voor 10 jaar niet doet, heb je in de betaalde belastingen tussen € 38.112 ( 250.000 F) tot € 259.163 ( 1.700.000 F ) " gezonken " !

Echter , elk jaar , veel belastingbetalers , kleine en grote , onbelast. Afhankelijk van hun financiële situatie , fiscale, financiële , zij profiteren van de zogenaamde " défiscalisantes " voor verminderd of zelfs geheel hun belastingwetgeving te elimineren.

Malraux , Demessine , Besson , MH , LMP , Paul ... zijn wetten die u kunnen helpen dit doel fiscale en erfgoed te bereiken . In deze kwestie en de volgende , zullen we uitvoerig de geheimen van deze weinig bekende wetten en vertellen u de valkuilen te vermijden als u wilt implementeren in de best mogelijke omstandigheden , een (of meer ) van deze mechanismen .

Aandacht voor de sirenenzang !

Hoewel het erg leuk om te horen , lezen of zien dat je kan worden ' niet opgelegd voor 5 jaar " of u kunt " save € 45.734 ( 300.000 F ) belasting in 2 jaar ! " Echter, dit " zoete lied défiscalisant " mag zeker niet van je af gouden regels van dit universum . Inderdaad, zijn al deze wetten met betrekking tot onroerend goed transacties gevarieerd : nieuwe of renovatie , appartement of huis , vakantieoord aan zee of in de bergen , gemedicaliseerd verblijf voor ouderen , stad of DOM - TOM ...

Maar achter al deze wetten op de loer liggen uitstekende projecten, maar ook projecten meer ... scabreuze . Ook voor het kraken van de aankondiging van de fiscale besparingen meer of minder groot , hier is het van essentieel belang , vitaal en essentieel punt dat u moet overwegen voordat u zich verbinden . Het is de locatie van de woning . Elk detail is belangrijk : het geselecteerde gebied , maar ook de stad en het geselecteerde gebied en alles wat de charme van deze buurt maakt ( winkels , scholen, vervoer , sportcomplex ... en reputatie ! ) .

Alle steden zijn ver van die dezelfde economische dynamiek , zelfs huurder vraag , dezelfde ontwikkelingsmogelijkheden ... Van de ene stad naar de andere en zelfs van de ene wijk naar de andere, de verschillen zijn sterk, zeer sterk . Het is duidelijk dat sommige steden vermeden . Anderen zijn nu zeer aantrekkelijk en veelbelovend. Een transactie belastingvrijstelling goed gedaan , het is vooral de keuze van een goed zonder grote klachten over de locatie.

Vandaag , betaal je minstens € 3.048 (20.000 F) fiscale jaar en u liever uw belastingen te gebruiken om uw vermogen te verhogen en verbeteren van uw pensioen? Mogelijkheden open blijven . Bovendien is de ABF Erfgoed kabinet , in Normandië ( zie Nuttige adressen pagina 66 van dit nummer) is bereid om u te begeleiden gratis .

Hoe het juiste programma te selecteren ?

Vandaag de dag , sommige ( paar ) fabrikanten , dat de algehele kwaliteit van hun zaak , aarzel dan niet om hun programma van grote verzekeringsmaatschappijen dienen. De vastgoeddeskundigen van deze bedrijven zijn dan verantwoordelijk voor de herziening van het programma in al zijn naden (build kwaliteit, prijs , huur vraag op de korte en lange termijn de kwaliteit van het milieu, enz ... ) en te beslissen of anders zal het programma ten goede garanties op lange termijn .

Vandaag de dag , zodat ze nog wat programma's profiteren van huurwaarborgen vast en definitief 9 jaar ! Sommige mooie huizen , zeer goed gelegen , zeer zeldzaam voordele gegeven garanties als de kapitaalgarantie . De laatste dekt u tegen de mogelijke afschrijvingen op wederverkoop! Goed beschermd door de types van onderpand, ervoor zorgen dat u een veilige huren tijdens de gehele operatie en financiële gemoedsrust als het gaat om uw woning te verkopen in een paar jaar . Deze garanties zijn zeldzaam , maar ze bestaan ​​.

Ondersteuning